Your cart is empty
УНИКАЛНИТЕ ХУДОЖЕСТВЕНИ ДРЕХИ НА ЕДИН ТУРСКИ АРТИСТ

В случай че ви е омръзнало да се обличате в стила, предлаган от масовия пазар на дрехи и големите вериги, както и онзи момент в който си купувате нещо страхотно, но след това виждате още пет души облечени със същото, има алтернатива. 

Турската художничка Дария Куртулмус поема в друга посока. Дрехите са нейното платно. Тя оцветява скучните пуловери, ризи и тениски, вдъхвайки им колоритен живот, гарантиращ визуална уникалност, където и да отидете. Използвайки специални бои за тъкани, тя рисува всестранни обекти върху повърхността на дрехите. Сърца, кораби, лисици, пипала на октопод, птици… каквото ви хрумне. И всичко е оригинално. Не минава през печатна машина, слагаща едни и същи щампи на хиляди тениски. Минава през въображението на художничката. 

Според Дария, хората вече така или иначе са уморени от масовата мода, което отваря вратите на арт модата, експериментирането и отново – уникалността. Тя има сериозен набор от дрехи, които продава в различни онлайн магазини, но не се спира единствено с вече изработеното. Освен, че всяка нова идея и вдъхновение биват изрисувани, тя дава път и на желанието и креативността на потребителите. В случай че някой има нещо специално на ум, Дария е готова да го възпроизведе. По този начин, човек може да се сдобие със специална дреха, единствена на света. 

снимки: 
designyoutrust
boredpanda

« back